Передумови розвитку і шляхи вдосконалення моніторингу показників інноваційної діяльності підприємства - Чуліпа, І. Д. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано та досліджено передумови та проблеми розвитку і шляхи вдосконалення моніторингу показників інноваційної діяльності, їх використання в процесі управління інноваційним розвитком підприємства. Обґрунтовано необхідність застосування моніторингу в умовах нестійкого, перманентно змінюваного економічного середовища. In the article pre-conditions and problems of development and ways of perfection of monitoring of innovative performance, their use indicators are analysed and investigated in the process of management innovative development of enterprise. The necessity to use monitoring in the conditions of unstable, permanently changing economic surrounding is grounded.
Keywords: моніторинг; показники інноваційної діяльності; управлінське рішення; інноваційний розвиток; критерії ефективності; monitoring; innovative performance indicators; administrative decision; innovative development; criteria of efficiency