Determination of boundaries of ancient burial places using the archived aerial and cartographic materials - Chetverikov, B.; Babiy, L. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто проблематику руйнації старовинних єврейських цвинтарів з плином часу, запропоновано методику визначення їхніх меж з використанням архівних аеро- та картографічних матеріалів. Подано програмне забезпечення, яке доцільно використовувати для таких задач. Рассмотрена проблематика разрушения древних еврейских кладбищ со временем и предложена методика определения их границ с использованием архивных аэро- и картографических материалов. Предложено программное обеспечение, которое желательно использовать для таких задач. The paper considers the problems of the destruction of ancient Jewish cemeteries over time. The method of determining their boundaries using archived aerial and cartographic materials is proposed. It is listed the software that should be used for such tasks.
Визначення меж стародавніх поховань за архівними аеро- та картографічними матеріалами
Определение границ древних захоронений по архивным аэро- и картографическим материалам
Keywords: cartographic materials; Erdas Imagine; GIS; archival aerial image; space image; archival cadastral plan