Параметри струмів збудження однофазного трансформатора - Шелепетень, Т. М.; Баран, П. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Методами комп'ютерного симулювання розраховано та виконано гармонійний аналіз струмів збудження однофазного трансформатора в режимах вмикання та усталення. With the help of computer program we have calculated the harmonic analisys of exciting currents of the single-phase transformer in its switching on and steady-state conditions.