Визначення ефективності державного управління якістю загальної середньої освіти - Шеленкова, Наталія Леонідівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розкрито зміст поняття ефективності державного управління якістю загальної середньої освіти в соціально-політичному аспекті.