Аналіз електромеханічних процесів у резонансній вібраційній машині з електромагнітним приводом - Боровець, В. М.; Шенбор, В. С.; Беспалов, А. Л. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто та проаналізовано електромеханічні процеси в резонансній вібраційній машині з шестифазним електромагнітним віброзбудником. Розглянуті приводи вібраційних машин дають змогу розширити технологічні можливості забезпеченням плавного регулювання амплітуди коливань та збільшити силу різання за рахунок протифазного руху елементів машини. In this work electromechanics processes are considered and analysed in a resonance oscillation machine with a hexaphase electromagnetic vibroexciter. The occasions of oscillation machines are considered allow to extend technological possibilities by providing of the smooth adjusting of amplitude of vibrations and increase cutting force for an account against phase motion of elements of machine.