Автоматизація процесу виготовлення комбікормів - Маркопольський, В. О.; Матус, С. К.; Стеценко, А. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
У роботі запропоновано вдосконалений алгоритм роботи лінії з виробництва комбікорму на ПП «Деметра», с. Бокійма, Рівненської області; розроблено програмно-апаратне забезпечення нижнього та верхнього рівнів автоматизованої системи керування.
Keywords: комбікорм; шнек; бункер; дробарка; програмований логічний контролер; нейронна мережа; 004.896