Про підгрупи мультиплікативної групи одного класу скінченних полів - Попович, Р. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто підгрупи мультиплікативної групи одного класу скінченних полів, пов'язані з алгоритмом AKS тестування простоти. Рассмотрено подгруппы мультипликативной группы одного класса конечных полей, связанных с алгоритмом AKS тестирования простоты. We consider subgroups of the multiplicative group of one class of finite fields connected with the primality testing AKS algorithm.
О подгруппах мультипликативной группы одного класса конечных полей
On subgroups of multiplicative group of one class of finite fields
Keywords: скінченне поле; мультиплікативна група; мультипликативная группа; конечное поле; finite field; multiplicative group