Дослідження алгоритму кореляції для стеження літальними апаратами за їх візуальними зображеннями - Торубка, Т. В.; Пуйда, В. Я.; Пищак, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проведено моделювання модифікованого алгоритму виявлення об’єкта за його зображенням на основі розробленого програмного пакета та досліджено особливості його функціонування під час виявлення літальних апаратів на зображеннях сцени. The modeling of object detection algorithm is modified by its image on the basis of the developed software package and the peculiarities of its functioning in an aircraft on the scene images.