Співвідношення індуктивностей розсіяння екранованих циліндричних співвісних обмоток на феромагнітному осерді - Яцун, М. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Досліджені співвідношення індуктивностей розсіяння циліндричних співвісних обмоток на феромагнітному осерді залежно від геометричних розмірів і взаємного розміщення обмоток, розмірів і властивостей екрана. Investigational correlations of inductances of dispersion of cylindrical align windings on ferromagnetic to the core depending on geometrical and mutual placing of windings, and properties of screen.
Keywords: індуктивності розсіяння; екрановані циліндричні співвісні обмотки; феромагнітне осердя; inductances of dispersion; screened cylindrical align windings; ferromagnetic core