Задачи защиты и управления, решаемые терминалом контура нулевой последовательности сети - Никифоров, А. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Запропоновано новий тип термінала релейного захисту й автоматики всієї гальванічно зв’язаної розподільної мережі напругою 6-35 кВ. Робота термінала дає змогу підвищити коефіцієнт самоліквідації однофазних замикань на землю, зменшити їх руйнівний вплив на високовольтне устаткування, надати повну, наочну, оперативну інформацію про суть подій, що відбуваються у мережі. The new type of the terminal of relay protection and automatics is offered by a voltage 6-35 kV. Work of the terminal allows to increase factor of self-liquidation of single-phase short circuits on the ground to reduce their destroying influence by the high-voltage equipment of a network, to give the full, evident, operative information on essence of occurring events in a distributive network.