Гендерні аспекти лідерства - Коваленко, Д.; Школяр, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглядаються проблеми професійного зростання жінок як керівників в сучасних умовах. Йдеться про гендерні аспекти лідерства в професійній сфері, стереотипи, які існують в суспільстві щодо управлінської діяльності жінок та деякі емпіричні факти, що їх пояснюють чи спростовують. The paper is dedicated to the present-day problems of professional spheres, stereotipes about management activities of women that exist in society as well as some empirical data that explain or negate them.