Можливість використання вибігу АСТГ в асинхронному режимі для аврійного розхолодження реактора блока АЕС - Міняйло, О. С.; Покровський, К. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
У статті розглянута можливість забезпечення неперервності електропостачання механізмів власних потреб блока АЕС з АСТГ в аварійних режимах при роботі генератора в асинхронному режимі. In work the possibility of maintenance of reliability of power supply of mechanisms of own needs of the Nuclear power plant unit with doubly-fed wound rotor generator in emergencies for want of to work of the generator in an asynchronous mode is considered.