Modyfikacja chemiczna kopolimerów kwasu akrylowegói diwinylobenzenu. Właściwości polimerycznych bezwodników akrylowych. Część 2 - Bogoczek, Romuald; Pińkowska, Hanna (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Вивчені фізичні, термічні та хімічні властивості двох кополімерів акрилової кислоти, що містять ангідридні групи. Досліджені хімічна стабільність та реакційна здатність кополімерів, набухання в різних розчинниках, термічна стабільність в ізотермічному та неізотермічному станах. В роботі застосовані методи класичного та інструментального аналізів.

A study of some physical, thermal and chemical properties of two copolymeric acrylic acid anhydrides has been*performed. The chemical stability and reactivity of copolymers, their swelling in different solvents, their thermal behaviours, and thermal stability in isothermal and non- isothermal conditions there were investigated. Methods of classical and instrumental analysis have been used in that work.