Обчислювальний пристрій для операцій над еліптичними кривими - Глухов, В. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Описано особливості побудови обчислювальних пристроїв для операцій над еліптичними кривими. The aspects of dedicated processors arcitecture for operations over elliptic curves are described.