Концептуальні підходи до формування мотиваційної політики персоналу в сучасних умовах - Захарчин, Г. М.; Любомудрова, Н. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Висвітлено теоретико-методологічні та прикладні засади концепції мотивування персоналу підприємства. Виділено основні тенденції розвитку суспільства, які впливатимуть на мотиваційну політику вітчизняних підприємств. Охарактеризовано основні принципи, покладені в основу концептуальних підходів до формування мотиваційної політики.Запропоновано алгоритм реалізації концепції мотивування персоналу підприємства. Teoretiko-metodologісаl and applied principles of conception of reason of personnel of enterprise is reflected.Basic progress trends are selected societies which will influence on the motivational policy of domestic enterprises. Basic principles, fixed in basic of conceptual approaches to forming of motivational policy, are described.The algorithm of conception of reason of personnel of enterprise is offered.
Keywords: концепція; мотивування; стимулювання; принципи; мотиваційна політика; conception; reason; stimulation; principles; motivational policy