Методика аудиту діяльності кредитних спілок в Україні - Мохняк, В. С.; Полякова, Л. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто основні елементи методики аудиту діяльності кредитних спілок, а саме: джерела аудиторських доказів та аудиторські процедури на кожному з етапів аудиторської перевірки. The main elements of audit methodologies of credit unions, namely the source of audit evidence and audit procedures at each stage of the audit.