Перетворювач переміщення-напруга на основі індуктивного давача - Гоц, Наталя; Драганчук, Надія; Ляхов, Андрій (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Запропонована схема перетворювача переміщення на основі індуктивного давача, в якій для зменшення температурної залежності реалізоване живлення вхідної обмотки від джерела змінного струму замість традиційного джерела змінної напруги. Предложена схема преобразователя перемещения на основе индуктивного датчика, в которой для уменьшения температурной зависимости применяется питание входной обмотки от источника переменного тока вместо традиционного источника переменного напряжения. The circuit of the converter of moving is submitted on the basis of the inductive gauge, in which for reduction of temperature dependence is realized feed of an entrance winding from a source of an alternating current instead of a traditional source of a variable voltage.