Особливості реклами наукових заходів у системі World Wide Web - Березко, Олександр; Зуб, Христина (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
We consider the modern methods of online advertising as well as the peculiarities of applying these methods to academic event marketing.
Keywords: WWW; реклама; онлайн реклама; івент маркетинг; контекстна реклама; позиціонування веб-сайтів; соціальні мережі