XXVII МНТК “Геофорум-2024” - Тревого, І.; Четверіков, В.; Ванчура, О.; Рудик, О.; Trevoho, I.; Chetverikov, B.; Vanchura, O.; Rudyk, O. (Видавництво Львівської політехніки, 2024)
Висвітлено роботу чергової щорічної Міжнародної науково-технічної конференції “Геофорум-2024” (10–12 квітня 2024 р., Львів – Брюховичі), яку, як і всі попередні, організувало Західне геодезичне товариство УТГК: урочисте відкриття конференції, пленарні та секційні засідання, презентації, фахову виставку геодезичного і фотограмметричного обладнання і сучасних технологій, наукової та навчальної літератури; круглий стіл, при- свячений 20-річчю ДГМ УСК 2000 та розвитку національної системи геодезичного відліку. Наведено ухвалу МНТК “Геофорум-2024”, спрямовану на вирішення першочергових проблем у галузі, яку прийняли учасники конференції – фахівці з регіонів України та з-за кордону.

Information about the next, traditional, annual International Scientific and Technical Conference “Geoforum-2024” (April 10–12, 2024, Lviv-Bryukhovychi), organized as always by the Western Geodetic Society of UTGC. The conference featured a ceremonial opening, plenary and sectional meetings, presentations, a professional exhibition of geodetic and photogrammetric equipment and modern technologies, as well as scientific and educational literature. A round table was held dedicated to the 20th anniversary of the USK 2000 DGM and the development of the national geodetic reference system. The resolution adopted by the “Geoforum-2024” ISTC is aimed at solving urgent problems in the field. Participants included specialists from various regions of Ukraine and abroad.
XXVII international scientific and technical conference “Geoforum-2024”
Keywords: МНТК “Геофорум-2024”; пленарні та секційні засідання; фахова виставка; українські та закордонні учасники; Західне геодезичне товариство; ISTC “Geoforum-2024”; plenary and sectional meetings; professional exhibition; Ukrainian and foreign participants; Western Geodetic Society; 528.04