Пам’яті Олександра Феодосійовича Ладана -видатного фахівця і талановитого керівника в геодезичній галузі - Бондар, А.; Лепетюк, Б.; Тревого, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2020)
Описано життєвий шлях, професійну та наукову діяльність відомого українського геодезиста - Ладана Олександра Феодосійовича (1952-2020). Особливу увагу звернено на його діяльність на посаді директора Інституту “Укргеоінформ” ім. А. В. Шаха.

The life path, professional and scientific activity of the famous Ukrainian surveyor - Ladan Oleksandr Feodosiyovych (1952-2020) are described. Particular attention was paid to his activities as director of the institute “Ukrgeoinform” A. V. Chess.
In memory of oleksandrfeodosiyovych ladan -an excellent specialist and talented leader in the geodesic industry
Keywords: 528.04