Використання віртуального навчального середовища EFRONT для неперервної фармацевтичної освіти - Горілик, Артем (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Подано теоретичне обґрунтування вибору віртуального навчального середовища eFront для потреб неперервної фармацевтичної освіти. Представлено досвід створення дистанційного курсу для спеціалістів фармації та інтеграцію власного програмного забезпечення (ситуаційних та розрахункових завдань) з eFront. Theoretical argumentation for choosing the virtual learning environment eFront for continuous pharmaceutical education was given. It was shown the first experience of creating a distance course for pharmacists and integrating own software with eFront.
Keywords: неперервна фармацевтична освіта; дистанційне навчання; віртуальне навчальне середовище eFront; авторська web-система AdFarm; continuous pharmaceutical education; distance learning; virtual learning environment eFront; web-system AdFarm