До питання надійності виробів в умовах серійного виробництва - Кіселичник, М. Д.; Недоступ, Л. А.; Бобало, Ю. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто ефективні методи оперативної оцінки надійності на окремих стадіях технологічного процесу і впровадження їх у виробництво радіоелектронних пристроїв. Effective methods of operational estimation of reliability at separate stages of technological process and their implantation in radioelectronic devices production are considered.