Погляди французьких фахівців на значення та застосування танків між двома світовими війнами (1919–1939 рр.) - Білодід, В. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджено значення та застосування танків між двома світовими війнами (1919–1939 рр.) з погляду французьких фахівців. Показано, що тогочасна праця військових теоретиків і конструкторів відповідала передовим поглядам і була підтверджена практикою. The role and exploitation of tanks between two world wars (1919–1939) from french specialist’s point of view is investigated. It is demonstrated that scientific work of military theorists and designers of those times conformed to progressive opinions and was confirmed in practice.