Могила Олександра Левая (1836-1905). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Олександра Левая — друкаря, голови товариства друкарів "Вогнище". Надгробок — скульптурна композиція з трьох постатей, які стоять під хрестом, збоку навколішках приглядається жінка. Автор скульптури — Александер Загурський. Поле №12.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, друкарі, голови товариства друкарів "Вогнище", Олександр Левай, скульптура, Александер Загурський, Aleksander Zagórski, надгробок, могила.