Обгрунтування переваг динамічно зрівноважених вібраційних машин з електромагнітним приводом - Гаврильченко, О. В.; Ланець, О. С.; Шпак, Я. В. (Національний університет "Львівська політехніка", 2002)
Обгрунтовуються переваги багатомасових торових вібраційних машин з електромагнітним приводом, які утворюють новий клас вібромашин, що мають істотні переваги порівняно з уже існуючими. In article the advantages of new multimass tore electromagnetic vibratory machine, which creates a new class of vibrating machines, that have significant advantages in comparison with already existing designs vibratory machines, is consider.