Вивчення структурування епоксидної смоли ЕД-20 у присутності реакційноздатних олігомерів - Яцишин, О. І.; Червінський, Т. І.; Братичак, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Вивчено структурування полімерних сумішей на основі епоксидної смоли ЕД-20 у присутності реакційноздатних олігомерів,що містять пероксидну групу і ненасичений подвійний зв'язок та пероксидну й епоксидну групи. The crosslinking of polymeric mixtures based on epoxy resin ED-20 in presence of reactive oligomers containing peroxy group and unsaturated C=C bond has been studied.
Keywords: епоксидна смола; реакційноздатні олігомери; структурування; композиція; гель-фракція; твердість; epoxy resin; reactive oligomers; crosslinking; composition; gel-fraction; hardness