Цінова політика нафтопереробних підприємств у системі маркетингу - Ковалик, С. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто відмінність між поняттями “ціноутворення” та “цінова політика” в умовах ринку. Наведено фактори, які впливають на цінову політику підприємства, основні етапи реалізації цінової політики нафтопереробних підприємств у системі маркетингу. The distinction between the pricing and pricepolitik conceptions in the market’s conditions are considered in this article. A determinations which influence on pricepolitik of factory are indicated. The principal stages of pricepolitik realization of oil and gas factory in the marketing system are stated.