Сучасний стан українського комерційного телебачення - Ковбасенко, Анастасія (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
The paper considers the current state of Ukrainian commercial television and prospects of its development.
Keywords: комерційне телебачення; Україна; ЗМІ