Система психолого-медико-педігогічних консультацій як механізм забезпечення корекційної складової в інклюзивному просторі - Лепеха, Лілія Петрівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В Україні працюють 24 штатні психолого-медико-педагогічні консультації (ПМПК). Представлено сучасний досвід роботи Львівської ПМПК, із проведення моніторингу якості освітніх послуг та створення інформаційних пунктів для керівників та педагогів освітніх закладів, батьків, працівників різноманітних соціальних служб. Обгрунтовано необхідність складання індивідуальної програми реабілітації дитини-інваліда та відкриття Центрів ранньої допомоги дітям при ПМПК.