Фінансове забезпечення розвитку соціально-культурної сфери регіону - Римар, М. В.; Кисіль, Н. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розвиток соціальної культурної сфери передовсім залежить від її фінансового забезпечення. Значну роль відіграє державний бюджет. Разом з тим вивчення і вдосконалення вимагають інші форми і методи фінанасування галузей освіти, культури і охорони здоров’я в кожному регіоні зокрема. The developement of social and cultural u spheres depends from the financial maintence. the main role an this way in this durection is plased a duty on the stadies budget. It is necessary to study tferent other forms to finance the branches and the healthe pratection in each region.