Планування та моделювання платформи туристичного бізнесу на основі хмарної технології і її захист даних - Угрин, Д. І.; Шевчук, С. Ф.; Гаць, Б. М.; Баляснікова, О. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Описано інфраструктуру хмарних технологій для розроблення платформи планування туристичного бізнесу та запропоновано її архітектуру, що ґрунтується на п’яти рівнях виконання обслуговування туристичного бізнесу. Також описано бібліотеку програмних модулів для вирішення оптимізаційних завдань і планування безпеки даних платформи туристичного бізнесу. The paper describes the infrastructure of cloud technology platform for the development of tourism business planning and proposes its architecture, based on five performance levels of service tourist business. Also a library of software modules to address optimization tasks and planning data security platform tourism are described.
Keywords: information platform planning tourism business; cloud computing; data protection and security; information services infrastructure of tourism; інформаційна платформа планування туристичного бізнесу; хмарні обчислення; захист і безпека даних; сервіси інформаційної інфраструктури туризму