Правовий моніторинг із залученням громадських об’єднань та наукових інституцій - Онищук, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розкрито питання залучення громадських об’єднань та наукових інституцій до правового моніторингу. Обґрунтовано, що результати правового моніторингу із залученням громадських об’єднань та наукових інституцій мають стати основою для внесення змін органів державної влади у поточну роботу, під час стратегічного планування та визначення пріоритетних напрямів суспільного розвитку. Раскрыты вопросы привлечения общественных объединений и научных институций к правовому мониторингу. Обосновано, что результаты правового мониторинга с привлечением общественных объединений и научных институтов должны стать основой для внесения изменений органов государственной власти в текущую работу, во время стратегического планирования и определения приоритетных направлений общественного развития. Issues of attraction of public associations and scientific institutes of the legal monitoring. It is proved that the results of the legal monitoring with attraction of public associations and scientific institutes should become the basis for amending of the state authorities in the ongoing work, during strategic planning and definition of priority directions of social development.
Правовой мониторинг с привлечением общественных объединений и научных институтов
Legal monitoring with participation of public associations and scientific institutes
Keywords: правовий моніторинг; громадський моніторинг; юридична техніка; правотворчий процес; правове регулювання; нормативно-правовий акт.; правовой мониторинг; общественный мониторинг; юридическая техника; правотворческий процесс; правовое регулирование; нормативно-правовой акт; legal monitoring; public monitoring; legal technique; law-making; legal regulation; legal act