Збільшення роздільної здатності зображень поєднанням засобів теорії нечітких множин та генетичних алгоритмів - Рашкевич, Ю.; Ковальчук, А.; Пелешко, Д. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
На основі поєднання методів теорії нечітких множин і генетичних алгоритмів запропоновано метод збільшення роздільної зданості з одночасною фільтрацією зображення.
There is proposed method of image dpi increase. The proposed method is based on the cross-using of the fuzzy logic theory and genetic algorithms.