Невтомний борець за права і свободи українського народу (до 160-річчя від дня народження І. Я. Франка) - Гарасимів, Т. З.; Ряшко, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглядається науково-теоретична, літературна і громадсько-політична діяльність генія українського народу І. Я. Франка, спрямована на соціальне і національне визволення українського народу, в якому важливе місце посідає боротьба за його права і свободи. Рассматривается научно-теоретическая, литературная и общественно-политическая деятельность гения украинского народа И. Я. Франко, направленная на социальное и национальное освобождение украинского народа, в котором важное место заняла борьба за его права и свободы. Scientific-theoretical and revolutionary activity of the genius of the Ukrainian people Ivan Franko directed to the social and national liberation of Ukrainian people struggle for its rights and freedoms is being observed.
Неутомимый борец за права и свободы украинского народа (к 160-летию со дня рождения И. Я. Франко)
A tireless fighter for the rights and freedom of Ukrainian people (to the 160 anniversary of I. Franko)
Keywords: український народ; революція; боротьба; мораль; свідомість; духовність; патріотизм; права; свобода; експлуатація; політика; украинский народ; революция; борьба; мораль; сознание; духовность; патриотизм; права; свобода; эксплуатация; политика; Ukrainian people; revolution; struggle; morality; consciousness; inwardmess; patriotism; rights; freedom; exploitation; politics