Регламентація заходів забезпечення кримінального провадження у системі процесуального права іноземних держав - Римарчук, Галина; Сорока, Світлана; Rymarchuk, Galina; Soroka, Svetlana; Римарчук, Галина; Сорока, Светлана (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Питання застосування заходів забезпечення кримінального провадження належать до найдискусійніших у процесуальному аспекті з точки зору вибору та обґрунтування рішення про застосування певного конкретного заходу. Розглянуто законодавчий підхід до регламентації заходів забезпечення кримінального провадження у системі процесуального права іноземних держав.

The application of measures to ensure the criminal proceedings among the most controversial in the procedural aspect in terms of choice and justification of the decision to use a certain specific event. In this article the legislative approach to regulating management software system in criminal proceedings procedural law of foreign countries.

Вопрос применения мер обеспечения уголовного производства относится к наиболее дискуссионным в процессуальном аспекте с точки зрения выбора и обоснования решения о применении определенного конкретного мероприятия. Рассмотрен законодательный подход к регламентации мер обеспечения уголовного производства в системе процессуального права иностранных государств.
Regulation measures to ensure criminal proceedings procedural rights in foreign countries
Регламентация мер обеспечения уголовного производства в системе процессуального права иностранных государств
Keywords: заходи забезпечення; кримінальне провадження; процесуальний примус; привід; арешт; запобіжні заходи; measures of security; criminal proceedings; procedural coercion; drive; arrest precautions; меры обеспечения; уголовное производство; процессуальное принуждение; привод; арест; меры предосторожности; 343.13