Перевірочний розрахунок товщини теплової ізоляції трубопроводів безканального прокладання - Венгльовський, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Розглянуто методику теплового розрахунку трубопроводів теплових мереж. Наведено результати досліджень роботи теплових мереж і мереж гарячого водопостачання з використанням попередньо теплоізольованих трубопроводів. In this article the thermal design procedure of pipe systems of thermal networks is considered. The investigations results work of thermal networks and networks of water supply with use preliminary heat – insulated pipelines are presented.
Keywords: теплові мережі; теплова ізоляція; thermal network; thermal network