П’ятий фасад відкритих територій Львівського Бельведеру - Максим’юк, Т. М.; Дідик, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Львівський Бельведер – це унікальне явище взаємодії двох чинників: природи і людини, упродовж формування та розвитку просторової структури виднокраю Львівської улоговини. Lviskyy Belveder – it is an unique phenomenon of interaction of two factors: nature and human, in process as formation and development of spacial structure of the landscape of Lviv’s hollow.
Keywords: бельведер; природа; виднокрай; belvedere; nature; landscape