Недоліки методик оцінювання рівня економічної безпеки підприємства та шляхи їх усунення - Якубович, З. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено методики оцінювання рівня економічної безпеки підприємства, наведено недоліки, які їм сьогодні притаманні, та напрями їх усунення; науково обґрунтовано етапи оцінювання рівня економічної безпеки. In the article the evaluation methods of enterprise’s level economic safety have been investigated, its current disadvantages are presented and displacing ways are proposed; the stages of evaluation level economic safety are scientifically proved.
Disadvantages the evaluation methods of enterprise’s level economic safety and their displacing ways
Keywords: методики оцінювання рівня економічної безпеки підприємства; недоліки; етапи процесу оцінювання; the evaluation methods of enterprise’s level economic safety; disadvantages; stages of evaluation process