Потокова модифікація алгоритму RSA дляшифрування зображень з чітко виділеними контурами - Рашкевич, Ю.; Ковальчук, А.; Пелешко, Д.; Купчак, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
На основі формування потоків даних зображення запропоновано модифікацію алгоритму RSA для шифрування зображень з однобайтовим піксельним форматом і таких, що дозволяють чітко виділяти контури.
There is proposed RSA algorithm modification on the based of the form of pixel threads. The used picture must be in the one byte pixel format and allows contour separation.