Розвиток національної видавничої справи та популяризації читання - Мина, Жанна; Голощук, Роман (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
The theses analyze the development of national publishing and popularization of reading. The role of the printed word in the development of the state is emphasized.
Keywords: видавнича справа; видавництво; видавець; закон; концепція; розповсюдження; врегулювання; книга; популяризація друковані засоби масової інформації; реалізація