Синтез полімерних суспензій для біоаналітичних досліджень - Федорова, О. В.; Петріна, Р. О.; Новіков, В. П.; Станішевський, Я. М.; Грицкова, І. А.; Прокопов, М. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Сформульовано умови синтезу полімерних суспензій, що містять індивідуальні частинки з вузьким розподілом за розміром, для використання в біоаналітичних дослідженнях. Встановлено, що індивідуальні полімерні мікросфери можна синтезувати за умови утворення 1010–1011 частинок/літр і наявності їх в міжфазному шарі ПАР, які понижують гідрофобну взаємодію. Conditions of synthesis of the polymeric suspensions containing individual particles with narrow distribution in the sizes for use in bioanalytical researches are formulated. It is installed, that individual polymeric microspheres, it is possible to synthesize under condition of formation of 1010-1011 particles/litres, and presence in their layer of surface-active substances lowering interaction.