Дослідження ефективності активних алгоритмів при перетворенні і опрацюванні інформаційних потоків - Якушев, B. C. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Active mathematical algorithms for using in information technology are considered. Тут описані активні математичні алгоритми, які використовуються у інформаційних технологіях.