Проблеми створення методології управління потоковими процесами підприємства - Дороніна, М. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглядаються проблеми, які постають перед вченими та практиками при визначенні методичних засад та практичних засобів ефективного управління потоковими процесами підприємств як соціально-економічних систем. Сформульовані напрямки розвитку деяких науково-методичних досліджень цих проблем. In given article problems, which are to be solved by scientists and practicians while determining methodical basis and practical means of effective management of enterprise flow-processes as a socio-economic system, are considered. Directions of evolution of some scientific-methodical researches on those problems are described.