Структурна конфігурація вітчизняного ринку консалтингових послуг - Верба, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Подано авторську аналітичну оцінку стану та перспектив розвитку ринку консалтингових послуг в Україні. Обґрунтовано авторську позицію необхідності оцінки впливу на ринок управлінського консультування суб’єктів, що мають як безпосередній, так і опосередкований вплив. Проаналізовано чинники впливу на структурну конфігурацію консалтингового ринку за клієнтською, продуктовою, географічною складовими. The analysis of the state and prospects of the consulting market in Ukraine is given in the article, the necessity of the evaluation of the influence on the consulting market for different subjects of the market is proved, the factors of the influence on the structure of the consulting market by three critical market perspectives (consulting service area, key geography and client industry) are analyzed.
Keywords: управлінське консультування; консалтингові послуги; ринок консалтингових послуг; суб’єкти управлінського консультування; management consulting; consulting services; consulting market; subjects of management consulting