Прогнозування відхилень ефективності реальних інвестицій - Савіна, Н. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
На підставі аналізу даних реального інвестиційного проекту показана можливість використання методу відносних відхилень для прогнозування показників ефективності цього проекту за умов взаємних змін параметрів проекту в майбутньому. Наведена структура коефіцієнтів впливу та методика їх використання для оцінки вагомостей впливу параметрів. On the basis of analysis of the data of real investment project this article shows the possibility of using the relative deviation method for forecast of the indexes of the project effectiveness on condition of mutual changes of the project parameters in future. The structure of coefficients of influence and the method of using them for assessment of their value influence are given.
Keywords: 339.188