Міжнародна співпраця у навчанні магістрів-геодезистів за програмами подвійних дипломів - Тревого, І. С.; Третяк, К.; Задорожний, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Наведено інформацію про хід і особливості навчання студентів-магістрів Інституту геодезії Львівської політехніки у Вищій школі м. Нойбрандербург (Університет прикладних наук), Німеччина. Приведена информация об особенностях обучения студентов-магистров Института геодезии Львовской политехники в Высшей школе г. Нойбрандербург (Университет прикладных наук), Германия. Information on the progress and peculiarities of studies of the master-students of the Institute of Geodesy at Lviv Polytechnic National University at the High School of Neubrandenburg (University of Applied Sciences), Germany.
Международное сотрудничество в обучении магистров-геодезистов по программам двойных дипломов
International cooperation in education of masters-surveyors within double degree programs
Keywords: подвійний диплом; геодезія; геоінформатика; співпраця