Механізми впровадження інклюзивного навчання в систему освіти - Федан, Ярослав Ігорович (Бадікова Н. О., 2015)
Запропоновано механізми впровадження інклюзивного навчання в освітній простір, які забезпечиватимуть реалізацію конституційного права на освіту осіб з інвалідністю.