Формування оптимальної послідовності управління людськими ресурсами в машинобудівних підприємствах - Семчук, Ж. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Запропоновано алгоритм формування оптимальної послідовності елементів управління людськими ресурсами в машинобудівних підприємствах. Використано принцип реалізації вимог щодо освіти і кваліфікації працівників. The algorithm of forming of optimum sequence of management elements by human capitals enterprises which create machines is offered. Principle of realization of requirements in relation to education and qualification of workers is used.