Розширення структури Віртуального навчального середовища Львівської політехніки - Міюшкович, Євген (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Запропоновано нову структуру Віртуального навчального середовища «Львівської політехніки», що враховує наявність спільних дисциплін. Global disciplines oriented structure of Lviv Polytechnic VLE system was proposed.
Keywords: MOODLE; ВНС; структура; дисципліна; VLE; structure; discipline