Теоретичні засади прогнозу ресурсу залізобетонних елементів мостів - Лантух-Лященко, А. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Подано теоретичні засади моделювання життєвого циклу залізобетонних елементів мостів. Показано дві моделі деградації: детерміністична і стохастична. Розглянуто можливості наведених моделей. This paper presents an approach to the service life modelling of bridges reinforced concrete elements. Two degradation models are presented: deterministic and stochastic. The possibility of the proposed model is discussed.
Keywords: життєвий цикл; прогноз життєвого циклу; залізобетонний елемент; міст; service life; service life prediction; reinforced concrete element; bridge